Bo elegant

Stilrene og moderne leiligheter i hjertet av Sandnes. Størrelser fra 40 til 111 m².
Leilighet 601, 602, 605 og 606.

Midt i Sandnes bygger vi 68 nye, lekre leiligheter fordelt på to bygg. Kanskje du er på jakt etter din første leilighet, eller drømmer om å slippe å vedlikeholde både hus og hage? Uansett behov, her finner du lettstelte leiligheter i varierende størrelser.

Selveierleiligheter i ulike størrelser

De to byggene reises i to byggetrinn, og det første byggetrinnet er ferdig når du flytter inn. Leilighetene er selveier, noe som gjør at du slipper fellesgjeld og ekstra kostnader. Boarealet varierer fra 40 – 111 m², så her vil du garantert finne en leilighet som passer ditt behov, enten du bor alene eller sammen med flere.

I første byggetrinn kommer følgende leiligheter for salg:

  • 17 stk. 40 – 56 m²
  • 22 stk. 62 – 82 m²
  • 8 stk. 95 – 111 m²

Leilighetene er lyse og trivelige, og med tre fargevalg kan du fargesette ditt nye hjem slik du ønsker. Det legges 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett i tørre rom og fliser i våtrom.

Kjøkkenet

Vi tilbringer mye tid på et kjøkken, og derfor er det ekstra viktig at du trives her. Alle leilighetene leveres med kjøkkenmodellen Stockholm fra kvalitetsleverandøren HTH. Stockholm har rene flater og leveres i en varm, lys mokkafarge, som bidrar til å gi kjøkkenet både særpreg og en lun atmosfære. Fargen kan endres uten tillegg til fargene Glatt grå eller Glatt hvit.

Benkeplaten som leveres er en 20 mm laminat i fargen Sandsten. Uten tillegg i pris kan fargen endres til Marmor Nero eller Surface.

Kjøkkenet er tegnet med tanke på bruk av integrerte hvitevarer. Disse følger ikke med, men HTH har et stort utvalg av hvitevarer som du selvsagt kan velge fra mot et pristillegg. I penthouse-leilighetene er det mulighet for kjøkkenøy. Her kan du skape drømmekjøkkenet ditt!

Bad

Badet leveres med spotter i taket, vegghengt toalett og en dusjnisje på 90 x 90 cm i stålprofil. Baderomsinnredningen leveres av anerkjent leverandør. Flisene som legges på gulvet er 60 x 60 cm og 30 x 60 cm på vegg i dusjnisje. På badet kan man velge mellom tre ulike farger på flisene uten tillegg.

Fjernvarme

Beboerne på Skeiane Stasjon får fjernvarme fra Lyse – en løsning som er gunstig for både miljøet og lommeboken.

Fjernvarme er et vannbårent system som utnytter klimanøytral overskuddsenergi fra lokale ressurser, som for eksempel biobrensel, avfall og spillvarme fra industri. Dette gir deg som beboer lavere energikostnader.

Lyse benytter spillvarme fra avfallsforbrenningsanlegget på Forus.

 

På de ekstra kalde dagene trengs det mer enn bare spillvarme, og da benyttes det biogass, som produseres av matavfall. Til sammen gir dette beboerne på Skeiane Stasjon en 100% klimanøytral fjernvarme.

En annen fordel med fjernvarme er at den erstatter den elektriske oppvarmingen fra ovner og varmepumper. Da blir det frigjort plass i strømnettet som kan brukes til nødvendig elektrifisering, som bla. lading av elbiler og elektriske hurtigbåter.

Spennende arkitektur

Eksteriør av lys og mørk teglstein gir byggene en eksklusiv fasade. I første etasje kommer det næringslokale, samt praktisk gjestehybel og fellesrom som kan disponeres ved festlige sammenkomster.

Det bygges også et tilhørende parkeringsanlegg hvor det er mulig å kjøpe fast plass. Mellom byggene etableres et lunt gatetun som er stengt for gjennomgangstrafikk med lekeapparater, benker, trær, regnbed og busker.